Markki Oy

 

 


Uutiset

 

AVOIN TYÖPAIKKA: Aluepäällikkö, Etelä-Suomi

 

Vahvistamme Markki Oy:n myyntivoimaa Etelä-Suomessa. Etsimme itsenäistä, tavoitteellista ja teknisesti suuntautunutta myynnin ammattilaista aluepäälliköksi Etelä- ja Länsi-Suomen alueelle. 

 

Aluepäällikkönä

  • vastaat alueesi myynnistä ja myynnin tuloshakuisesta kasvattamisesta,
  • ylläpidät ja kehität olemassa olevia asiakassuhteita sekä luot uusia,
  • teet aktiivista myynti- ja koulutustyötä alueesi vähittäiskauppojen, peltisepänliikkeiden, urakoitsijoiden, rakennusliikkeiden ja suunnittelijoiden parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakassuuntautunutta työotetta sekä halua ja osaamista aktiiviseen myyntityöhön. Etsimme tehtävään pitkäaikaista ratkaisua.

Odotamme sinulta

  • kokemusta sekä näyttöä itsenäisestä ja tuloksellista b-to-b myynnistä,
  • asiakkaidemme liiketoiminnan tuntemusta,
  • teknistä tai/ja kaupallista koulutusta,
  • ajokorttia ja matkustusvalmiutta sekä
  • valmiutta joustaviin työaikoihin.

Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, monipuolisen ja haastavan työn kasvuhakuisessa pohjalaisyrityksessä sekä kannustavan palkkauksen. Tukenasi toimivat mukavat työkaverit sekä erityisesti viiden hengen myyntitiimi, jota vetää myyntijohtaja.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, tee hakemuksesi mieluiten heti! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella: jari.virtanen(a)markki.fi.

Lisätietoja antavat: 
Jari Virtanen, myyntijohtaja, p. 050 0415 196, jari.virtanen(a)markki.fi
Niko Suokko, toimitusjohtaja, p. 050 4638 612, niko.suokko(a)markki.fi

 

 

Markki SC on huoltovapaa ja ympäristöystävällinen tuotesarja

Mikkelin Asuntomessut olivat avoinna 14.7.-13.8.2017. Asuntomessujen oheiskohteessa, Mikkelipuistossa sai tutustua uuteen Markki SC –tuotesarjaamme.

-Markki SC –tuotesarjan tuotteet ovat huoltovapaita ja ne valmistetaan ympäristöystävällisistä materiaaleista.  Tämä tekee hankinnasta niin talouden kuin ympäristön näkökulmasta kannattavan, toimitusjohtaja Niko Suokko kertoo.

Huoltovapaa tuote säästä aikaa ja resursseja

- Uudessa Markki SC - sarjassa istuinosat ja pöytä ovat kierrätysmuovilankkua, joka ei vaadi hiomista, öljyämistä, lakka- tai maalipintaa. Käyttämällä kierrätysmateriaaleja säästämme asiakkaidemme resursseja, emmekä tuhlaa uusiutumattomia luonnonvaroja, Suokko kertoo.

Markki SC -penkin voitti Katja Leijokari Kangasalta

Markin väki järjesti Facebookissa kesäkilpailun, joka oli avoinna Asuntomessujen ajan. Kilpailun palkintona oli Markki SC –sarjan selkänojallinen penkki. Saimme yhteensä 547 ideaa ja ehdotusta mielekkäistä paikoista ja ympäristöistä, joihin uuden tuotesarjamme kalusteet olisi mukava sijoittaa.

Kilpailun palkinnon voitti Katja Leijokari Kangasalta. Penkki toimitetaan Katjan ja hänen naapureidensa iloksi taloyhtiön pihaan, lasten leikkipaikkojen ääreen. Markin väki toivottaa mukavia ulkoiluhetkiä! 

Kysy lisää:

Niko Suokko
p.  050 4638612
niko.suokko(a)markki.fi